La Gran Suite

Una escala interior privada ens condueix fins a un ampli menjador amb unes grans finestres des d'on poder veure la sortida del sol per Montserrat.

66m² Des de 155€/dia

+ info.

L’Arc

Aquest apartament té un encant especial. Situat a la planta baixa de l’antiga masia, conserva encara el seu arc de pedra original.

100m² Des de 155€/dia

+ info.

L’Olivera

Els colors verds, presents des de sempre a la Masia i en els seus camps, impregnen aquest gran apartament i conviden a gaudir de la natura i l’entorn.

82m² Des de 140€/dia

+ info.

Les Bigues

Les bigues de fusta originals i el blauet de les antigues masies catalanes són el tret diferenciador d’aquest bonic apartament amb unes vistes espectaculars.

55m² Des de 100€/dia

+ info.

La Coronella

L’antiga finestra de pedra de la terrassa emmarca la sortida del sol per Montserrat; un moment màgic reservat per aquells enamorats dels petits detalls que ens amaga el món.

82m² Des de 145€/dia

+ info.

La Carena

Les tonalitats arenoses i rosades li donen una dolçor molt especial. Amb vistes a la carena, aquest és un espai que convida a la reflexió i al repòs.

55m² Des de 100€/dia

+ info.

La Calma

La simfonia de blancs d'aquest espai us deixarà impregnats de pau i tranquil·litat. Ideal per a tots aquells ansiosos d’aïllar-se del ritme frenètic del dia a dia.

100m² Des de 155€/dia

+ info.

El Blauet

L’amplitud, els tons blaus, les vistes a Montserrat, la llum natural que entra per les finestres… Tot plegat fa d’aquest apartament un petit refugi envoltat de natura.

55m² Des de 100€/dia

+ info.

El Nord

Impregnat de colors càlids com els ocres, taronges o grocs, aquest apartament és especialment acollidor. Colors que conviden al descans, repòs i tranquil·litat.

54m² Des de 100€/dia

+ info.

La Prunera

La llum, la terrassa, l’accés directe al jardí… Tots ells fan d’aquest apartament un espai ampli i acollidor on gaudir d’un bon descans.

77m² Des de 120€/dia

+ info.

La Cambra

Aquesta habitació doble situada a la segona planta de l’antiga masia és ideal per estades curtes tot gaudint d’un màxim confort i bones vistes a La Tossa.

25m² Des de 85€/dia

+ info.

'