Un arbre centenari dóna la benvinguda als visitants que arriben a Can Alemany. També nosaltres, us deixem les portes obertes perquè ens vingueu a visitar. Can Alemany és l’espai idoni per perdre’s, desconnectar, somniar i relaxar-se.

Història de Can Alemany

Can Alemany és restaurat i rehabilitat amb la voluntat de no perdre un llegat important pel poble.

Can Alemany, conegut abans del segle XIX com a Mas Salamones, és un del masos més antics del terme de Santa Margarida de Montbui. Durant el segle XVII i XVIII, l’expansió del conreu de blat, i sobretot de la vinya va fer que totes les finques de Montbui fossin importants productors i per tant, enriquissin el seu patrimoni.

Després d’uns anys de cert abandó, el 2014, Can Alemany és restaurada i reformada amb l’aspiració de contribuir a un turisme més sostenible, a una economia cada vegada més verda i amb la voluntat de no perdre un llegat important pel poble.

Un projecte familiar

L’any 2014 neix el projecte de Can Alemany amb la voluntat de preservar uns espais rurals molts importants per a la comarca. L’antiga masia s'ha reformat seguint criteris d'arquitectura bioclimàtica, les instal·lacions són de baix consum i hem invertit en la geotèrmia per a aconseguir un edifici altament sostenible.

Aquesta gran masia envoltada de natura vol ser un espai d'acollida de qualitat per a tots aquells que busquin desconnectar del seu dia a dia, trencar amb el ritme frenètic del món actual i gaudir del benestar rural.

Volem que per als nostres hostes, Can Alemany sigui, per un temps, casa seva i oferir-los l’oportunitat de conèixer la nostra rica cultura catalana.

Un edifici altament sostenible gràcies a materials de la zona i energies renovables.

La família

Una aposta en la que han cregut des de bon principi i on ha quedat reflectit el seu esperit inquiet.

El Joan és un empresari català, inconformista nat que intenta allunyar-se sempre de tot allò convencional i un apassionat dels nous reptes. Entre els seus nous reptes hi ha Can Alemany, una aposta en la que ha cregut des de bon principi i on ha quedat reflectit el seu esperit inquiet.

L’Elisabet és dissenyadora de professió i una artesana enamorada dels detalls, la decoració i el bon gust. Ha aconseguit impregnar Can Alemany d’aquell distintiu tant únic i tant seu.

Dels seus 6 fills, a Can Alemany segurament hi trobareu sempre a la Cristina que, sent filla d’un emprenedor i una il·lustradora, aporta aquella vessant més administrativa, organitzativa i comercial.

'