Com arribar

EN VEHICLE PRIVAT

Si veniu des de Barcelona o des de l’aeroport, heu d’agafar l’autovia A-2 en direcciĂł a Lleida. Seguiu per aquesta autovia aproximadament 60km fins a arribar a l’alçada del Parcmotor de CastellolĂ­. Agafeu la sortida 559 per enllaçar amb la C-37 direcciĂł Valls/La Llacuna. Pocs quilòmetres desprĂ©s creuareu el casc antic de Santa Margarida de Montbui fins arribar als peus de La Tossa. L’Hotel-Apartament de Can Alemany queda a mĂ  esquerra.
Temps aproximat del trajecte: 50 minuts.

Si veniu des d’Igualada, heu d’anar en direcciĂł a Valls/La Llacuna (C-37). Sortint d’Igualada, heu de creuar Santa Margarida de Montbui (Sant Maure) i Santa Margarida de Montbui (casc antic) sempre en direcciĂł a Valls. A un parell de quilòmetres del casc antic trobareu la cruĂŻlla per pujar a La Tossa. L’Hotel-Apartament de Can Alemany queda a mĂ  esquerra.
Temps aproximat del trajecte: 10 minuts.

EN TRANSPORT PĂšBLIC

Des de Barcelona, es pot arribar a Igualada amb tren (lĂ­nia R6 dels FGC) o amb autocar (Hispano Igualadina). Des de l’estaciĂł de tren i autocars d’Igualada, podeu agafar un taxi fins a l’Hotel-Apartament Can Alemany o bĂ© fer-nos un truc per coordinar un servei de recollida.

EN BICICLETA

Hi ha nombroses rutes i camins adaptats a tots els nivells per arribar a Can Alemany. Si us aventureu a arribar o a moure-us amb bicicleta per la zona, us proposem aquesta ruta amb bicicleta de muntanya. I si no esteu molt segurs de la dificultat o voleu provar una e-bike, tambĂ© teniu l’opciĂł de llogar una bicicleta elèctrica als nostres companys de LaBacicleta.