Com arribar

en vehícle privat

Si veniu des de Barcelona o des de l’aeroport, heu d’agafar l’autovia A-2 en direcció a Lleida. Seguiu per aquesta autovia aproximadament 60km fins a arribar a l’alçada del Parcmotor de Castellolí. Agafeu la sortida 559 per enllaçar amb la C-37 direcció Valls/La Llacuna. Pocs quilòmetres després creuareu el casc antic de Santa Margarida de Montbui fins arribar als peus de La Tossa. L'Hotel-Apartament de Can Alemany queda a mà esquerra.
Temps aproximat del trajecte: 50 minuts.

Si veniu des d’Igualada, heu d’anar en direcció a Valls/La Llacuna (C-37). Sortint d’Igualada, heu de creuar Santa Margarida de Montbui (Sant Maure) i Santa Margarida de Montbui (casc antic) sempre en direcció a Valls. A un parell de quilòmetres del casc antic trobareu la cruïlla per pujar a La Tossa. L'Hotel-Apartament de Can Alemany queda a mà esquerra.
Temps aproximat del trajecte: 10 minuts.

en transport públic

Des de Barcelona, es pot arribar a Igualada amb tren (línia R6 dels FGC) o amb autocar (Hispano Igualadina). Des de l’estació de tren i autocars d’Igualada, podeu agafar un taxi fins a l'Hotel-Apartament Can Alemany o bé fer-nos un truc per coordinar un servei de recollida.

'