Experiències

Packs regal

A Can Alemany ens agrada que els nostres hostes visquin experiències i moments per recordar.

Si busques un regal diferent, si busques sorprendre o tenir un detall especial amb algú, regala una experiència a Can Alemany. Un espai on descansar, viure la natura, parar, respirar i reconnectar.

Els nostres packs regal tenen un validesa d’un any des del moment de l’adquisició i són vàlids per a dues persones. A través dels formularis de reserva ens podeu fer saber en quin pack esteu interessats i nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Descobreix-los…

Pack Romàntic

Regala una estada romàntica en un entorn de natura, tranquil·litat i desconnexió ideal per a reconnectar amb la parella.

El pack inclou dues nits a l’habitació La Cambra. Us la deixarem preparada amb decoració romàntica, bombons i cava. L’endemà gaudireu d’un bon esmorzar amb productes ecològics i de proximitat a la mateixa habitació.

Preu: 280,00€ (d’abril a octubre*)
Preu: 260,00€
(de novembre a març*)

Preu per a 2 persones. IVA inclòs, taxa turística no inclosa.
* Aquest pack no es podrà validar durant els mesos de juny, juliol i agost. Ponts, vacances i festius a consultar.

Reservar

Pack sopar

Regala el nostre “Pack Sopar” i viu Can Alemany al 100%. Descobreix-ne els racons i l’entorn i despreocupa’t de tot. Nosaltres us portarem el sopar i l’esmorzar a l’apartament.

El pack inclou una nit a l’apartament El Nord i sopar per 2 persones a l’apartament. L’endemà gaudireu d’un bon esmorzar amb productes ecològics i de proximitat al mateix apartament.

* Aquest pack no es podrà validar durant els mesos de juny, juliol i agost. Ponts i festius a consultar.

  • PACK ACTUALMENT NO DISPONIBLE
Reservar

Pack escapada cap de setmana

Regala (o regala’t) tot un cap de setmana per gaudir de Can Alemany, el seu entorn, la terra, els productes, passejar sense presses… poder desconnectar del nostre dia a dia ens ajuda a connectar amb les persones, la natura i amb nosaltres mateixos.

El pack inclou dues nits en un dels nostres apartaments per a 2 persones (excepte La Prunera) amb esmorzar ecològic i de proximitat i una ampolla d’oli d’oliva verge extra ecològic en conversió de Can Alemany (0,25L). Cada matí us vindrem a portar un bon esmorzar amb productes ecològics i de proximitat al mateix apartament.

Preu: 310,00€ (d’abril a octubre *)
Preu: 280,00€
(de novembre a març*)

Preu per a 2 persones. IVA inclòs, taxa turística no inclosa.
* Aquest pack no es podrà validar durant els mesos de juny, juliol i agost. Ponts, vacances i festius a consultar.

Reservar

Activitats

Mercat de Nadal de Can Alemany

El Mercat de Nadal de Can Alemany ha sigut des de fa anys una cita indispensable per trobar decoració i artesania nadalenca exclusiva. Un esdeveniment alternatiu on impregnar-se de l’autèntic esperit nadalenc.

Si no heu conegut el Mercat de Nadal de Can Alemany, explicar-vos que la primera edició va ser l’any 2010 en un garatge particular, i l’any 2019 vam celebrar-ne la 10a edició. El Mercat de Nadal ocupa gran part de Can Alemany i tot i que actualment des de la pandèmia de la COVID-19 no hem pogut celebrar noves edicions, esperem tornar ben aviat amb un nou format!

La iniciativa, impulsada per l’organització Mum&Crafts que dirigeix l’artesana Elisabet Vives, impregna l’espai de Can Alemany de l’autèntic ambient nadalenc inspirat en els principals mercats de Nadal d’arreu d’Europa.

En l’última edició, el Mercat de Nadal de Can Alemany tingué lloc els dies 24 i 25 de novembre i l’1 i 2 de desembre. Hi varem trobar una gran diversitat d’elements ornamentals: garlandes, espelmes, pessebres, corones… Tots fets a mà i utilitzant les diferents tècniques de l’elaboració manual com la llana cardada, el ganxet i l’art floral amb molsa, flors i branques. A la Botiga del Mercat també hi varem poder comprar productes agroalimentaris de proximitat i ecològics com les melmelades ecològiques de Can Moragues, les xocolates de Casa Dalmases, vins de proximitat o les mels i torrons de l’Alemany 1879, que ens han acompanyat des de les primeres edicions.

Durant els dos caps de setmana, el Mercat de Nadal programa activitats gratuïtes o a preus molt populars per a grans i petits: tallers d’ornaments de nadal, decoració de galetes, manualitats, concerts nadalencs, recital de contes, etc. Al web mercatdenadal.com es poden veure els videos de les passades edicions i informacions relacionades.

Tot això sense oblidar-nos del Bar del Mercat, on sempre hi hem trobat grans delícies: des de galetes i pastissos artesans a vin chaud o xocolata amb melindros a càrrec d’InQuiet.

En definitiva, el Mercat de Nadal ha sigut i voldrà seguir sent una trobada familiar que pretén recuperar l’esperit nadalenc tradicional, potenciant els objectes decoratius fets a mà i de casa.

Tant si sou dels que preferiu estar al Bar, fer tallers, o comprar decoracions nadalenques, us podem assegurar que a Can Alemany tornareu a gaudir de l’autèntic esperit nadalenc en un entorn rústic i molt privilegiat.